Stappenplan aanmelden (1.0 en nieuw)
Voor bestaande 1.0-leden
  1. Probeer in te loggen met je Thuisbanket 1.0-gegevens
  2. Lukt dit niet? Vraag dan een nieuw wachtwoord en/of gebruikersnaam aan
  3. Mocht dit ook niet lukken, neem dan contact met ons op via thuisbanket.nl/contact
  4. Ben je ingelogd, kijk dan of je thuisbakkerij van 1.0 is gekoppeld aan je account. Zo niet, neem dan contact met ons op via thuisbanket.nl/contact
  5. Ga naar je profielnaam > profiel > (creditcard-icoon) verkopen beheren, zodat je verbonden wordt met Stripe en kunt beginnen met het verkopen. Let op: als er wordt gevraagd naar “jouw website” geef dan gewoon de URL op van jouw Thuisbanket-pagina.
  6. Had je destijds baksels toegevoegd? Bekijk dan of de koppeling voor 2.0 is geslaagd. Zo niet, neem dan contact met ons op via thuisbanket.nl/contact
  7. Zorg ervoor dat je voldoende tijdstippen hebt waarop klanten kunnen boeken!
  8. Heb je minder dan 3 baksels, dan moet je voor 2.0 minstens 3 baksels toevoegen. Doe dit via je profielnaam > baksels toevoegen.  
  9. Geef de beschikbaarheid van iedere baksels individueel op. Kies daarvoor ten minste (1) de dagen van beschikbaarheid, (2) de buffer (hoeveel dagen voordat mensen mogen boeken voor een datum), (3) tijdsloten. Voor tijdsloten is het aangeraden om “tijdsloten genereren” te drukken en vervolgens aan te passen naar wens.
  10. [Optioneel] Tot slot, ga naar profiel > profiel opzetten en maak je profiel af. Deze wordt gebruikt bij je communicatie met anderen.
  11. Vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met ons via thuisbanket.nl/contact/ – belcontact is alleen mogelijk voor premiumleden

Let op: je baksels kunnen niet besteld worden zolang je je “verkopen opzetten” via Stripe niet volledig hebt afgerond!

Let op: Het is ten strengste aanbevolen om je Thuisbanket-URL toe te voegen aan je Instagram-bio en als website op je Facebook-pagina.

 
  1. Ga naar de hoofdpagina en klik rechtsboven op “meld je aan als thuisbakker”
  2. Klik op aanmelden
  3. Kies thuisbakker (bedrijfsmatig) of hobbybakker en vul je gegevens in, klik vervolgens op aanmelden
  4. Ga naar je profielnaam > profiel > (creditcard-icoon) verkopen beheren, zodat je verbonden wordt met Stripe en kunt beginnen met het verkopen. Let op: als er wordt gevraagd naar “jouw website” geef dan gewoon de URL op van jouw Thuisbanket-pagina.
  5. Klik rechtsboven op je profielnaam en maak een nieuwe ‘thuisbakkerij’ aan
  6. Klik opnieuw rechtsboven op je profielnaam en voeg je eerste baksel toe, link deze aan je thuisbakkerij
  7. Zorg ervoor dat je voldoende tijdstippen hebt waarop klanten kunnen boeken!
  8. Heb je minder dan 3 baksels, dan moet je voor 2.0 minstens 3 baksels toevoegen.
  9. Geef de beschikbaarheid van iedere baksels individueel op. Kies daarvoor ten minste (1) de dagen van beschikbaarheid, (2) de buffer (hoeveel dagen voordat mensen mogen boeken voor een datum), (3) tijdsloten. Voor tijdsloten is het aangeraden om “tijdsloten genereren” te drukken en vervolgens aan te passen naar wens.
  10. Test nu of je thuisbakkerij-profiel en baksel-pagina naar wens is
  11. Vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met ons via thuisbanket.nl/contact/ – belcontact is alleen mogelijk voor premiumleden.

Let op: je baksels kunnen niet besteld worden zolang je je “verkopen opzetten” via Stripe niet volledig hebt afgerond!

Let op: Het is ten strengste aanbevolen om je Thuisbanket-URL toe te voegen aan je Instagram-bio en als website op je Facebook-pagina.

Thuisbanket 2.0 is online! Maar, nog even geduld! Thuisbakkers zijn langzamerhand hun baksels aan het (her)plaatsen. Hierdoor zijn er tijdelijk nog weinig baksels beschikbaar.

X