- Ga naar de hoofdpagina en klik rechtsboven op “meld je aan als thuisbakker”
- Klik op aanmelden
- Kies thuisbakker (bedrijfsmatig) of hobbybakker en vul je gegevens in, klik vervolgens op aanmelden
- Ga naar je profielnaam > profiel > (creditcard-icoon) verkopen beheren, zodat je verbonden wordt met Stripe en kunt beginnen met het verkopen. Let op: als er wordt gevraagd naar “jouw website” geef dan gewoon de URL op van jouw Thuisbanket-pagina.
- Klik rechtsboven op je profielnaam en maak een nieuwe ‘thuisbakkerij’ aan
- Klik opnieuw rechtsboven op je profielnaam en voeg je eerste baksel toe, link deze aan je thuisbakkerij
- Zorg ervoor dat je voldoende tijdstippen hebt waarop klanten kunnen boeken!
- Heb je minder dan 3 baksels, dan moet je voor 2.0 minstens 3 baksels toevoegen.
- Geef de beschikbaarheid van iedere baksels individueel op. Kies daarvoor ten minste (1) de dagen van beschikbaarheid, (2) de buffer (hoeveel dagen voordat mensen mogen boeken voor een datum), (3) tijdsloten. Voor tijdsloten is het aangeraden om “tijdsloten genereren” te drukken en vervolgens aan te passen naar wens.
- Test nu of je thuisbakkerij-profiel en baksel-pagina naar wens is
- Vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met ons via thuisbanket.nl/contact/ – belcontact is alleen mogelijk voor premiumleden.
Let op: je baksels kunnen niet besteld worden zolang je je “verkopen opzetten” via Stripe niet volledig hebt afgerond!
Let op: Het is ten strengste aanbevolen om je Thuisbanket-URL toe te voegen aan je Instagram-bio en als website op je Facebook-pagina.