Het verhaal van Thuisbanket.nl

Over ons

Thuisbanket.nl wil graag een schakel zijn tussen thuisbakkers en mensen die graag authentieke, handgemaakte gebak willen bestellen. Deze gebaksoorten worden vaak met veel liefde en aandacht gemaakt, en het leek ons een leuk idee om deze twee partijen met elkaar kennis te laten maken. 

Veel thuisbakkers hebben al een bepaalde kring aan klanten opgebouwd via hun vrienden of familie. Wat thuisbanket.nl mogelijk maakt is dat mensen in de buurt de thuisbakkers sneller gaan vinden. 

Daarnaast biedt thuisbanket.nl de mogelijkheid om gratis een webshop op te zetten via onze website. Dat bespaart veel thuisbakkers veel moeite en kosten zodat ze zich kunnen focussen op wat ze het leukst vinden om te doen: bakken!

We zijn gevestigd onder bedrijfsnaam Fascina met KVK-nummer 80238424. Ons adres is  Zaandam, Vermiljoenweg 130, 1503 MS. 

Visieverklaring

Na veel contact met onze thuisbakkers en onze eigen ambities om een waardevolle schakel te worden, hebben we twee pijlers opgesteld waar we ons aan zullen houden: 

1. Zelfvoorzienend

Een goed verzorgde aanmelding bij thuisbanket.nl moet in de (nabije) toekomst voldoende zijn om klanten te werven en bestellingen te ontvangen. Daarbij hoeft men dus geen geld meer uit te geven aan flyers, facebook-advertenties, of tijd te besteden aan het benaderen van vrienden en familie. Vooral in de opzetfase.

2. Veiligheid en zekerheid

Thuisbakkers en klanten moeten in hun interacties en betalingen zeker zijn dat de nagekomen afspraken opgevolgd worden. Ook moet in de (nabije) toekomst iedere thuisbakkers kunnen bepalen hoeveel informatie (telefoonnummer, adres) ze vrijgeven waardoor privé en hobby/werk beter gescheiden kan worden.

 

U kunt ons bereiken via de livechat of via ons mail.