10 tips om geld te verdienen vanuit huis

Wil je geld verdienen zonder dat je uit huis hoeft? Of misschien wil je je eerste stap zetten om financieel onafhankelijker te worden. We geven je 10 tips om dit mogelijk te maken

nieuw project (7)
Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen vanuit huis
 • Vul online enquêtes of taken in tegen betaling. Veel websites en bedrijven zijn bereid te betalen voor uw mening of voor het uitvoeren van eenvoudige taken, zoals het bekijken van video’s of het geven van feedback op een website. Ga daarvoor bijvoorbeeld naar Enqueteplein.nl.
 • Verkoop spullen die je niet meer nodig hebt of gebruikt. Ruim je huis op en verdien tegelijkertijd geld door spullen die je niet meer nodig hebt of gebruikt te verkopen op websites als Marktplaats.nl of Facebook Marketplace.
 • Begin een bedrijf aan huis. Dit kan een geweldige manier zijn om thuis geld te verdienen, vooral als je een vaardigheid of talent hebt waarmee je een dienst kunt verlenen of een product kunt maken. Begin bijvoorbeeld een thuisbakkerij waarbij je je bakvaardigheden gebruikt om geld te verdienen. Je kunt daar vandaag al mee beginnen door je aan te melden op Thuisbanket.nl.
 • Verhuur een kamer of woning op Airbnb. Als u een kamer of woning over heeft, kunt u geld verdienen door deze te verhuren op Airbnb. Dit kan een geweldige manier zijn om passief inkomen te verdienen, vooral als je in een populaire toeristische bestemming woont.|
 • Word virtueel assistent. Veel bedrijven en particulieren hebben hulp nodig bij taken als het plannen van afspraken, het beheren van e-mail en het doen van onderzoek. Als je sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden hebt, kan een virtuele assistent een geweldige manier zijn om vanuit huis geld te verdienen.
 • Tutor of les online. Als je expertise hebt in een bepaald onderwerp, kun je geld verdienen door online bijles te geven of les te geven. Dit kan een geweldige manier zijn om je kennis te delen en anderen te helpen terwijl je ook een inkomen verdient. Dat kan bijvoorbeeld door Nederlands of Engels les te geven via een website zoals Preply.com.
 • Verleen diensten zoals oppassen op huisdieren. Als je een talent hebt voor het verzorgen van huisdieren of het onderhouden van buitenruimtes, kun je geld verdienen door deze diensten aan te bieden aan anderen in je omgeving.
 • Een blog of YouTube-kanaal te gelde maken. Als je een blog of YouTube-kanaal hebt met een grote aanhang, kun je geld verdienen door advertenties op je website of kanaal te plaatsen, of door producten of diensten te verkopen die verband houden met je inhoud.
 • Investeer in de aandelenmarkt. Als je wat extra geld hebt om te investeren, kun je mogelijk een rendement verdienen door te investeren in de aandelenmarkt. Het is echter belangrijk om de risico’s te begrijpen en je onderzoek te doen voordat je investeert.
 • Verhuur uw auto. Als je een auto hebt die je niet vaak gebruikt, kun je geld verdienen door hem te verhuren via een dienst als Snappcar.nl. Dit kan een geweldige manier zijn om passief inkomen te verdienen zonder extra werk te hoeven doen.

Wat je ook doet, kies zoveel mogelijk een activiteit die je leuk vindt en die je kunt volhouden. Geld verdienen blijft (hard) werken en hoe leuker hoe fijner je tijdsbesteding is! Veel succes!

Verzoek richting onze bezoekers en thuisbakkers

Thuisbanket heeft als doel om thuisbakkers proactief te helpen meer klanten te vinden. We zijn daarnaast in principe een gratis dienst. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar manieren om op een transparante en onafhankelijke wijze aan onze mensen te betalen en de websiteonderhoud te bekostigen. Je kunt ons ondersteunen door (zonder extra kosten aan jou) op onze sponsor hiernaast te klikken en een product naar wens aan te schaffen. Zo kunnen we meer betekenen voor hobbybakkers en beginnende ondernemers.

Meer informatie? Contact[apenstaartje]thuisbanket.nl

 

 • Er zijn nog geen reacties.
 • Voeg een reactie toe

  NIEUWSBRIEF

  Bak je weleens thuis?

  Blijf dan op de hoogte van nieuws, tips, advies, kortingen en meer!